Nog een aantal weken en het trouwseizoen gaat dan echt beginnen! In februari nog wel een prachtige bruiloft geschoten, maar verder veel inspiratie op doen en voorbereiden voor het seizoen.

Mijn eerst volgende bruiloft is in Ibiza! Een bijzonder bruiloft en niet alleen omdat het in Ibiza is, maar ook omdat ik al eerder de twee broertjes van de toekomstige bruid heb mogen fotograferen!

Mijn voornemen is om meer blogs te schrijven over mijn ervaringen als bruiloftsfotograaf! Ik ga mijn best doen in ieder geval!

Hier mijn eerste van 2017. De 10 meest gestelde vragen. Gevraagd door gasten, stellen en vrienden!

 

1. Vind je bruiloften nou echt leuk om te doen?

Ja, het is een prachtig beroep. Je bent onderdeel van prachtige dag en voor mij is het een eer om zo'n dag vast te leggen. Mooie dag met alleen maar liefde. Als ik me een beetje goed gedraag, krijg ik ook nog eens een stuk taart.

2. Wil je zelf ooit trouwen?

Eerst een vrouw vinden en stel dan die vraag nog een keer.

 

3. Wat is nou het gekste wat je hebt meegemaakt?

Aantal dagen voor de bruiloft grapte ik met een bruid dat ze een openingsdans moesten doen met een hardcore nummer. Heel begrijpelijk wilden ze dat niet doen. Toen het 2200 was en ik naar huis wilde gaan hadden ze dan toch speciaal een hardcore nummer voor mij aangevraagd. Ik moest meehakken. Filmpje dwaalt rond op het internet, maar ik zeg niet waar..

4. Ben je goed met kinderen?

Ik laat een kind een kind zijn. Lekker rond laten rennen en spelen. Als ze lief zijn krijgen ze een high five van mij. Als ze niet willen luisteren, zeg ik dat ze niks van Sinterklaas krijgen. 

 

5. Als je bij je vrienden bent, heb je het dan niet heel vaak over bruiloften?

Ik heb het vaker over bruiloften dan de gemiddelde man en ja mocht ik ooit gaan trouwen weet ik ook hoe ik het wel hebben. Nee, ik schaam mij er niet voor..

 

6. Waar zie je jezelf in 5 jaar?

Het allerbelangrijkste is plezier in mijn werk. Zolang ik het leuk vind blijf ik ook bruiloften doen. Ik vind het dan ook moeilijk om te zeggen waar ik mijzelf zie in 5 jaar. Het is al dagelijkse struggle om te bepalen wat ik ga eten s'avonds. 

7. Wat voor bruiloft zou je nog graag willen fotograferen?

Ik zou het geweldig vinden om een koppel te fotograferen die al 50 jaar getrouwd is. Opnieuw een ceremonie organiseren met alles er op en eraan. Dat zou ik echt geweldig vinden! 

 

8. Wat doe je eigenlijk als je geen bruiloften schiet?

Koffie drinken, playstation spelen, inspiratie opdoen, vrij werk, vrienden helpen verhuizen, hier en daar wat foto -en videoklusjes en bedenken wat ik s'avonds ga eten.

9. Waarom zou ik jou moeten inhuren?

Ik geloof dat ik wel mooie foto's kan maken. Het is voor mij belangrijk om iets bijzonders te maken. Het moet persoonlijk zijn en een mooi verslag van jullie bruiloft. Naast dat ben ik ook gewoon een ontzettend leuke gast. 

 

10. Heb je nog belangrijke tips voor ons?

Genieten! Dat is echt het allerbelangrijkste. Het is niet erg als je 10 min uitloopt op jullie schema of dat het regent. Belangrijkste is dat je geniet van de dag en van elkaar! Dan komt alles goed! 

Dit zijn de 10 meest gestelde vragen. Ook wel beetje met een knipoog uiteraard. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, stuur me maar een berichtje!

Comment