Eerste bruiloften zitten er op en wat was het mooi! 4 prachtige bruiloften en bloedje heet! Mijn eerste bruiloft was in Ibiza met 27 graden. Een hele bijzondere bruiloft. Niet alleen omdat het in Ibiza was, maar ook omdat ik haar tweelingbroer vorig jaar heb mogen vastleggen en haar oudere broer een aantal jaren terug. 

De andere bruiloften waren in Nederland, maar het was zowaar warmer dan in Ibiza! Ik kan er een heleboel over schrijven, maar het is veel leuker om gewoon de foto's te bekijken!

Lindsay & Remco

Duy heeft onze bruiloft geschoten en de foto's zijn echt fantastisch!! Duy ziet DE momenten en legt ze vast op camera. Binnen een paar dagen hadden we de foto's ook al binnen. Duy je bent echt een toffe peer en super bedankt dat je erbij bent geweest! 

Ellen & Thomas

Altijd fijn om in het prachtige Rotterdam een bruiloft te mogen schieten!

Duy is een ware vakman! Hij heeft een eigen stijl en wij vinden zijn foto's van onze bruiloft echt geweldig! Duy maakt van de shoot een feestje (met muziek :-)), waardoor het ook gewoon een heel leuk onderdeel van de dag is en de foto's een spontaan en vrolijk karakter krijgen! Daarbij is hij ook nog eens heel snel: al voor het einde van ons avondfeest hadden we de eerste foto's binnen en binnen een paar dagen zelfs al de complete set. We kunnen Duy aan iedereen aanbevelen!

Angela en Robin

Prachtige bruiloft met de ceremonie in het bos! Ook leuk feitje. Robin en ik zijn beide geboren in het pittoreske Kampen en beide opgegroeid in Lelystad! Ja dan heb je direct een band.

Duy was absoluut geweldig! Niet alleen maakt hij fantastische foto's, maar denkt ook heel erg met je mee. Hij mengde zich perfect met ons en onze gasten en is heel relaxt in de omgang. Hij was daar op alle juiste momenten en bewoog zich als een ninja voor het mooiste shot. Als we kijken naar de foto's heeft Duy de dag en het gevoel perfect vastgelegd. Duy, nogmaals 1000 maal dank, beter kon het niet!

Mooi begin van het bruiloftsseizoen dus. Nog een boel te gaan!

Comment