Wat heb ik toch een mooie baan! Ik mag elke week foto's maken op een prachtig feestje. Inmiddels probeer ik de bruidstaart over te slaan, maar dat is moeilijker dan je denkt!

De afgelopen paar weken heb ik weer prachtige bruiloften mogen schieten, waarvan 1 in Toscane en de andere in Spa! 

IMG_4247.jpg
IMG_4300.jpg

Duy je bent een topfotograaf! Heel toegankelijk, professioneel, creatief, open en we hebben amper gezien dat je er was tijdens de belangrijke momenten maar toch hele mooie foto's gemaakt op de juiste momenten! Herinneringen voor het leven! Wij zijn enorm blij met de foto's. Mike & Stephanie

Een bijzondere bruiloft om verschillende redenen! Ik ken ze namelijk al bijna 17 jaar! Ik ben namelijk soort van een familie vriend van de Fontaines! Vroeger samen op vakantie naar het Garda meer en ik werd ook uitgenodigd op de familiefeestjes. 

Op een bruiloft probeer ik zoveel mogelijk te helpen. Inmiddels heb ik redelijk wat ervaring met de 35 bruiloften die ik in de afgelopen 2 jaar heb geschoten. Zo waren wij s'ochtends bezig met de doorloop. Opeens pakte zij mijn arm vast, omdat ze iemand nodig had om haar loopje te oefenen! Ik kon er helaas geen foto van maken, maar er werd wel een video van gemaakt!

We werden even stil van de foto’s. Zo mooi en zo persoonlijk!! Ontzettend bedankt voor je geweldige vakmanschap deze dag! Onwijs bedankt! Kregen trouwens nu al complimenten over jou, hoe leuk je alles deed en hoe onzichtbaar je was. Michelle & Wouter

Wederom een prachtige bruiloft in Lisse en Noordwijk met twee zoontjes, waar je hart van gaat smelten. Een kleine grapjas die hard 'cheese' riep, iedere keer wanneer ik mijn camera op hem richtte en de kleinere charmeur die de hele dag met zijn handen in zijn zakken liep.

520A1937.jpg
IMG_7387.jpg

Duy is een heel aardige, vriendelijke fotograaf waarbij je je helemaal op je gemak voelt. Aangekomen op de locatie ging Duy de omgeving verkennen en een plan maken hoe laat we op welke plek de mooiste foto's konden maken.                                                                               
Wat zijn de foto's mooooooi! We hebben zoveel complimenten over onze foto's gekregen en kunnen er naar blijven kijken.Veel foto's zijn van verschillende kanten gefotografeerd, maar dat hebben we niets eens gemerkt. Hij is overal zonder dat je het merkt.

Duy, we willen je heel erg bedanken voor de super mooie foto's en vonden het heel fijn je mee te hebben naar onze Toscaanse bruiloft. Ivo & Wendy

In juli mocht ik een weekend naar Toscane! Wat een prachtige locatie met ontzettend fijn gezelschap! Ik werd direct warm verwelkomt door de familie met een heerlijke diner en nog betere wijntjes! Ook met aantal geweldige collega's mogen werken in de bruiloftsbranche!

Inge Peters Rit en zus van Trouwen Italië voor haar organisatie skills!
Marijke Plas-Kloosterman voor de mooie woorden bij de ceremonie!
Meike van der Veer en haar prachtige stem!
Bianca Zuidgeest voor haar bloemenkunst!

IMG_5286.jpg
520A6370.jpg

Ik maak ontzettend veel leuke dingen mee, waardoor mijn werk alleen maar leuker wordt! Ik heb nog 10 bruiloften te gaan en dan is mijn trouwseizoen voorbij. De eerste aanvragen zijn al binnen voor 2018 en het gaat hard! 

Wil je dat ik jullie bruiloft kom fotograferen, stuur mij een berichtje en ik kom graag langs voor een kopje koffie!

Comment