Het is inmiddels alweer bijna 2018! Terugkijkend op 2017 mag ik toch met trots vertellen dat ik meer dan 30 bruiloften hebt geschoten! 

2.5 jaar geleden toen ik besloot om bruiloften op te pikken, had ik nooit verwacht dat het zo hard zou gaan. Iedere week een mooi feestje en taart. Wie wilt dat nou niet?

Ik mag nog 2 bruiloften schieten in December en dan heb ik even een paar maanden 'rust'. Dit betekent niet dat ik de hele dag op de bank hang en Netflix kijk. 

Naast bruiloftsfotografie ben ik ook veel bezig voor bedrijven en eigen projecten. Veel leuke kennismakingen en nog veel albums afleveren!

Voor 2018 zit ik al bijna vol, nog maar enkele bruiloften neem ik aan! Neem dus snel contact met mij op!

Dit doe ik wanneer ik geen bruiloften schiet ;)

Dit doe ik wanneer ik geen bruiloften schiet ;)

 

Stefanie & Lennard

Duy, wat heb je ge-wel-di-ge foto’s gemaakt van onze bruiloft! Nadat we het werk van heel wat fotografen bekeken hadden maar niet vonden wat we zochten, voelde jouw foto’s direct goed. Jouw journalistieke manier van fotograferen is exáct wat we zochten. Niet geposeerd en de emotie duidelijk zicht- en voelbaar en dat op foto’s van koppels die wij niet kennen, whauw wat knap!

Dit was dan ook precies waar wij naar zochten, geen foto’s van wie er allemaal bij waren, maar foto’s van hoe (bijzonder) de dag was en voelde. En dan nu de foto’s van onze eigen mooiste dag ontvangen; prachtig! Om nu alle emoties van onze eigen dag te zien en weer opnieuw te voelen en beleven is geweldig. Inmiddels hebben familie en vrienden mee kunnen genieten van de foto’s en realiseren we ons dat jouw werk ook voor onze families een waardevol aandenken zijn! Mede dankzij jou is alles relaxed verlopen, precies hoe we wilden. Je bent zo ontspannen, er hoeft niets geregisseerd te worden (liever niet zelfs), je maakt de mooiste foto’s van alles wat de dag brengt, zonder daarbij iets te merken van je aanwezigheid.

Er zijn geen woorden genoeg om je te bedanken, maar we proberen het graag; bedankt voor alles, je hebt het echt fantastisch gedaan, we zijn erg trots op de foto’s en mega blij dat jij onze dag zó goed vastgelegd hebt, we gaan hier voor altijd enorm van genieten.

Lotte & Niek

We kozen Duy omdat we graag spontane foto’s wilden. Geen serie ‘statie-portretten’ voor aan de wand, niet uuuuren shooten voor dat perfecte plaatje (zodat je de helft van je eigen bruiloft mist), maar een fotoverslag waarvan je achteraf denkt: ja, zo was het! Inclusief emoties en veelbetekenende blikken, gespannen moeders en haastende ceremoniemeesters, en kleine bijzondere momenten die wij zelf net hadden gemist. Het was nog niet eenvoudig om zo’n fotograaf te vinden, dus toen we via-via Duys portfolio onder ogen kregen, waren we meteen enthousiast. En nog enthousiaster toen hij op onze trouwdatum nog een plekje bleek te hebben.

Inmiddels kunnen we zeggen dat Duy zijn opdracht meer dan volbracht heeft: toen we tijdens onze huwelijksreis de eerste selectie foto’s ontvingen, was het alsof we de dag helemaal opnieuw beleefden. Heel erg gaaf! Ook heeft Duy zijn titel ‘De Ninja-fotograaf’ eer aangedaan, want bij het bekijken van de foto’s zeiden we regelmatig tegen elkaar: ‘Huh, hoe kan hij deze foto nou van twee kanten genomen hebben?’, of ‘Huh, ik had helemaal niet door dat Duy toen naast ons stond.’ Dat is een talent op zich � En tot slot: stiekem hebben we toch een paar echte klassiekers geschoten en zelfs daarmee zijn we blij. Kortom: twijfel niet, kies Duy!

Lisette & Freek

Duy maakt prachtige, eerlijke foto's die echt de blijdschap en het gevoel van de dag zichtbaar maken. Vanaf het eerste moment is alles goed en relaxed verlopen, waardoor we op de dag zelf echt hebben kunnen genieten. Hij heeft alles zo makkelijk voor ons gemaakt; en ook al zijn wij redelijk awkward met foto's maken heeft hij echt "ons" op de foto gekregen - fantastisch!

Duy, onwijs bedankt dat je onze fotograaf wilde zijn!! We herleven de dag keer op keer als we de foto's bekijken; we hadden ons niets mooiers kunnen wensen.

Comment