Eind augustus heb ik samen met Anne Hospers een prachtige bruiloft mogen vastleggen in Normandië (Frankrijk). Via een gezamenlijke vriend kwamen ze bij mij terecht en na een skype-gesprek en later een kopje koffie in Amsterdam mochten Anne en Ik naar Frankrijk om 3 dagen foto's te schieten!

Ik ben eigenlijk heel slecht in verhaaltjes schrijven, maar gelukkig kan Jeroen dat een stuk beter. Hij heeft een mooie recensie achter gelaten en dat zegt eigenlijk al genoeg!

 

"From the first contact until after delivering the photos, Duy helped us making our day perfect. If you ever need a wedding photographer, I would definitely recommend hiring Duy.

He came three days to Normandy (France) to capture our wedding. He literally went above and beyond to capture the best moments. He thought with us and gently proposed ideas for shots, and varied extremely well between staged shoots and spontaneous moments.

Not only we thought he acted very professional, but also the guests mentioned how delicately he worked and how well he captured the moments by being practically 'invisible'. Not to forget, he is a very nice guy!

The pictures were perfect. The quality was great and his editing was the perfect finishing touch. We still dream when we look at the pictures. There is a good mix of shots and moments between us (the couple) and the guests (he captured almost everyone individually of the 200 guests), details and highlights of the day. To sum it up: the pictures tell the story and atmosphere of the wedding perfectly.

Thanks for eternalizing our day!"

 

Dank je wel M&J voor het vertrouwen in ons! Wij hebben ontzettend veel genoten van jullie prachtige bruiloft!

Ook grote dank aan Allan Edens (briljante kunstenaar trouwens, kijk eens op zijn facebook) voor het connecten en Anne Hospers voor haar prachtige plaatjes en fijn gezelschap! 

Que le bonheur qui vous unit aujourd’hui dure toute la vie!

Hieronder een fotoverslag van de bruiloft!

 

Comment