Mijn naam is Duy

Dank jullie wel voor het vertrouwen! Het is voor mij altijd een eer om bruiloft vast te leggen. Zo'n mooi en feestelijke dag, ook voor mij! Om het jullie wat makkelijker te maken, paar praktische zaken, tips en aantal van mijn favoriete leveranciers!

 

Praktische zaken

Mijn volledige naam is Duy vu Dinh. Het komt regelmatig voor dat ik s'ochtend wordt begroet met "Hoi Doeii". Het is altijd beetje ongemakkelijk, wanneer ik dan jullie moet gaan verbeteren. Je spreekt mijn naam uit als Djuuu. Iedere variatie die hier op lijkt, wordt inmiddels al geaccepteerd.

Zo'n twee weken voor jullie bruiloft neem ik contact met jullie op voor een draaiboek. Telefoonnummers, adressen en tijden zijn handig!

Mijn telefoon is zelden buiten handbereik van mij. Willen jullie mij bellen of appen, dan kan dat op 0642312514. 

Ik vind het altijd leuk om een uitnodiging te krijgen. Inmiddels heb ik al een mooie verzameling aan mijn muur. Moet niet, mag wel! Mijn adres is                  Nieuwe binnenweg 195a01, 3021GA

 

TIPs

Beste en ook de belangrijkste tip die ik jullie kan geven is: Lekker genieten! Wanneer jullie lachen, lachen de gasten ook. Mocht er iets mis gaan, dan is dat maar zo. Je kan er verder niks meer aan doen. Geniet van elkaar en van de dag en dan komt alles goed!

Stress hoort er bij en dat is helemaal prima. Op de dag zelf moet je alles loslaten! Als iemand vragen heeft, stuur ze door naar jullie ceremoniemeester.

 

 

Favoriete leveranciers

 Met inmiddels meer dan 50 bruiloften op de teller heb ik met aantal hele fijne mensen gewerkt. Ik heb ook een groot netwerk in deze branch. Mocht er niks tussen staan, laat het maar weten! Ik heb overigens geen enkele belang bij deze leveranciers. Het zijn professionals en uit mijn eigen ervaring, hele fijne mensen om mee te werken.

 

 

Suittruck

Ik woon inmiddels niet meer bij mijn moeder, dus heb ik iemand anders gevonden om mij aan te kleden. Voor mooie trouwpakken of pakken voor de gasten, kan je terecht bij de Suittruck. Ze komen op afspraak bij je langs met zijn bus en meet alles ter plekke op. Binnen enkele weken heb je een mooi pak! Ik kom ook netjes in een pak van de Suittruck!

Het bruidsmeisje

Oh wat is Vivian leuk en een ware vakvrouw! Bij het organiseren van een bruiloft komt ontzettend veel kijken en daar heb je gewoon soms wat hulp bij nodig!

Indien jullie een wedding planner nodig hebben, kijk eens op de site van Het Bruidsmeisje!

bruiloftsvideos

Willen jullie naast fotografie ook een mooie video van de dag? Kijk eens naar De Bachelor Boys of Maikel Hurts films! Ik heb meerdere bruiloften met deze jongens mogen filmen en zo belangrijk om een fijne samenwerking te hebben. Ze zijn beide veel gevraagde videograven, dus wees er snel bij!