520A9181.jpg
IMG_5286.jpg
520A9203.jpg
520A9181.jpg

Anna & Hans


Je hebt echt prachtige momenten vastgelegd! Zo leuk om te zien dat we zoveel gelachen hebben en geknuffeld!

SCROLL DOWN

Anna & Hans


Je hebt echt prachtige momenten vastgelegd! Zo leuk om te zien dat we zoveel gelachen hebben en geknuffeld!

Regelmatig krijg ik de vraag: "waarom doe je bruidsfotografie?".  Mijn antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig. 

"Mooie dag, mooie mensen en een leuk feestje!"

Daarnaast is het ook nog eens heel dankbaar werk om te doen. Het is voor mij altijd een eer om zo'n dag te mogen vast leggen.    

Ik heb een journalistieke manier van fotograferen. Ik probeer alle mooie momenten die ik zie vast te leggen. In mijn portfolio zal je dan ook niet heel snel de cliche foto's zien. Het zijn vaak de spontane momenten die de mooiste foto's opleveren.                                   

 

Voordat ik een bruiloft accepteer, kom ik graag een kopje koffie doen om elkaar beter te leren kennen en ook om te kijken of er een klik is. Voor mij is het erg belangrijk dat jullie het vertrouwen in mij hebben om jullie dag vast te leggen.

portfolio →

Contact →

 

IMG_5286.jpg

Wendy & Ivo


Wat zijn de foto's mooooooi! We hebben zoveel complimenten over onze foto's gekregen en kunnen er naar blijven kijken!

Wendy & Ivo


Wat zijn de foto's mooooooi! We hebben zoveel complimenten over onze foto's gekregen en kunnen er naar blijven kijken!

Jeroen & marion

He literally went above and beyond to capture the best moments. He thought with us and gently proposed ideas for shots, and varied extremely well between staged shoots and spontaneous moments.

Not only we thought he acted very professional, but also the guests mentioned how delicately he worked and how well he captured the moments by being practically 'invisible'. Not to forget, he is a very nice guy!

The pictures were perfect. The quality was great and his editing was the perfect finishing touch. We still dream when we look at the pictures. The pictures tell the story and atmosphere of the wedding perfectly.

Thanks for eternalizing our day!"

Romy & Jesse

Als ik terugkijk naar de foto's valt het ons op hoe mooi Duy alle emoties heeft vastgelegd. Het zijn geen geposeerde, maar hele oprechte echte foto's. We hebben niet eens doorgehad dat hij op bepaalde momenten foto's maakte en dat is fijn.

Hij kan de sturing geven die nodig is voor een mooie foto en hij heeft oog voor detail. Wij zijn Duy meer dan dankbaar voor de prachtige foto's die hij heeft gemaakt van deze geweldige en bijzondere dag. De dag van de bruiloft gaat snel voorbij, maar dankzij deze foto's kunnen wij nog heerlijk terugdromen en alles nog heel veel keer herbeleven.

 

Wendy & Ivo 

Na een heel prettig en professioneel kennismakingsgesprek gaven wij direct akkoord om onze bruiloft te fotograferen. Zo ging Duy het hele weekend mee naar Italië.

Duy is een heel aardige, vriendelijke fotograaf waarbij je je helemaal op je gemak voelt. 
Wat zijn de foto's mooooooi! We hebben zoveel complimenten over onze foto's gekregen en kunnen er naar blijven kijken.
Veel foto's zijn van verschillende kanten gefotografeerd, maar dat hebben we niets eens gemerkt. Hij is overal zonder dat je het merkt.

Duy, we willen je heel erg bedanken voor de super mooie foto's en vonden het heel fijn je mee te hebben naar onze Toscaanse bruiloft. Ivo & Wendy

Stephanie & Mike

Duy je bent een topfotograaf! Heel toegankelijk, professioneel, creatief, open en we hebben amper gezien dat je er was tijdens de belangrijke momenten maar toch hele mooie foto's gemaakt op de juiste momenten! Herinneringen voor het leven! Wij zijn enorm blij met de foto's.

Duy, nogmaals bedankt namens ons.

Lindsay & REmco

Duy heeft onze bruiloft geschoten en de foto's zijn echt fantastisch!! Duy ziet DE momenten en legt ze vast op camera. Binnen een paar dagen hadden we de foto's ook al binnen. Duy je bent echt een toffe peer en super bedankt dat je erbij bent geweest!

Yordi & Annemarie

Je ziet hem op de dag zelf nauwelijks, maar tegelijkertijd is ie overal. Niet onbelangrijk is dat Duy erg relaxt en benaderbaar is.

Tegelijkertijd geeft hij duidelijk aan wat hij denkt en waar hij voor staat. Het is knap hoe hij de emoties van de dag op een spontane manier, in zowel kleur als zwart wit, op foto vast legt.

Aan het eind van de rit krijg je foto's waar het vakmanschap vanaf straalt! Absolute aanrader!

Mischa & Iris

De foto zegt genoeg, hoe onze prachtige en overgetelijke dag is vastgelegd door jou! Thanks Duy voor de prachtige foto's. Je voelt en proeft de liefde. Het was geweldig.. Thanks!!

Jessica & NIek

Na het zien van zijn portfolio waren we meteen enthousiast over zijn manier van fotograferen.

Wat we heel fijn vonden is dat Duy persoonlijk langs komt voor het bespreken van onze wensen. Na dit gesprek werden we nog enthousiaster! Duy is echt een vakman.

Hij neemt geen genoegen met een 9, hij gaat echt voor een 10+.  Hij maakt de mooiste foto's op het juiste moment.  Duy je bent een kunstenaar! Echt bedankt! We zullen je bij iedereen aanraden!!!

Stephanie & Janine

Wij kregen de gouden tip van goede vrienden om Duy als fotograaf op onze wedding te vragen. Het was een last minute klus, door een miscommunicatie met onze fotograaf! Maar wat zijn wij blij met hem, maakt de perfecte foto's op de juiste momenten. He really captures the moments.

Super Blij met alle foto's en zeker waard voor je wedding of event.

Sharon & JOrdy

Duy is een super relaxte en enthousiaste fotograaf. Hij brengt de emotie en mooie momenten van de dag perfect in beeld, en spot snel locaties met prachtige lichtval voor bijzonder mooie foto's. En niet geheel onbelangrijk; Duy krijgt kinderen gemakkelijk en natuurlijk op de foto.

Wij zijn in ieder geval erg tevreden met het resultaat en kijken met veel plezier terug naar de foto's. Echt een aanrader!

Tim & Elena

Duy is een geweldige fotograaf. Zoek je hele 'standaard/cliché' bruidsfoto's? Dan moet je misschien niet bij hem zijn. Hij weet juist de speciale/spontane momenten, bijzondere details en mooie emoties goed vast te leggen. En dat vaak zonder dat je merkt dat hij aanwezig is (behalve als het nodig is).

En het helpt ook wel erg dat hij heel relaxt is, humor heeft en gewoon een hele aardige gast is!

 

David & Jolien

Onwijs bedankt voor alle waanzinnige mooie foto's die jij van onze bruiloft hebt gemaakt!

Je foto's zijn een tastbare herinnering waar we je erg dankbaar voor zijn - naast dat je fijn gezelschap was!

Vincent & Marlies

Duy heeft voor ons geweldig mooie foto's gemaakt van onze bruiloft. Zoveel toffer nog dan we van tevoren hadden kunnen bedenken.
Dit zijn echt foto's waar we met heel veel plezier naar kijken. Sommigen zouden zo in een tijdschrift kunnen.

Duy weet niet alleen heel goed gebruik te maken van het licht en de locaties maar geeft ook goede aanwijzingen over houding en compositie. Ik zou hem aan iedereen aanraden!

Fraukje & Kees

Great guy, wonderful photos. His compositions are amazing: refreshing, warm and perfectly timed. I would definitely recommend him to all of my friends and family who are yet to get married!

520A9203.jpg

Annika & Dion


Wat een fantastische foto's we hebben ze met tranen in onze bekeken. Niet durven dromen dat ze zooo mooi zouden worden. Super dankjewel lieve Duy het was zo'n top dag en jij bent ook een topper! 

Annika & Dion


Wat een fantastische foto's we hebben ze met tranen in onze bekeken. Niet durven dromen dat ze zooo mooi zouden worden. Super dankjewel lieve Duy het was zo'n top dag en jij bent ook een topper!